De kids
Door: Hanneke
Blijf op de hoogte en volg Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi
12 December 2007 | Taiwan, Taipei
Onze kleinste spruit Ravi, ontwikkeld zich veel te snel. hij wil natuurlijk veel meer dan hij kan en raakt dan gefrustreerd. Hij is al erg sterk geworden en drukt zich zo ver op dat hij omkukelt, en dan ligt hij weer op zijn rug. Helaas vind hij dit niet leuk en kan mama weer naar de box om hem te helpen weer op de buik te draaien. Niet handig dus. Hij gaat ook steeds vaker iets pakken en lachen naar de buiten wereld. Hoewel hij toch nog regelmatig onder de indruk is van alles om hem heen bekijkt hij alles met veel belangstelling. Soms wordt hij daarbij wel gestoord door zijn lieve grote broer! Tico zou al graag willen spelen samen met Ravi, helaas is dat nog moeilijk. Het houdt hem niet tegen om Ravi te bedelven onder auto's om samen te spelen en om gezellig bij Ravi in de box te klimmen. Jammer dat dat dan weer niet mag van mama! Hij bedoelt het allemaal erg goed zullen we maar denken. Tico is op dit moment onze boef, hij probeert zo'n beetje alles uit en zoekt daarbij bijna alle grenzen op! Niet handig, wel normaal (hoop ik) en volgens iedereen een fase (het gaat dus weer over). Boekjes lezen vind hij heerlijk en kan dan lekker bij me op schoot komen knuffelen.
Luna gaat daar tussen haar eigen gang en ze wordt al een echte zelfstandige meid. Op school gaat het goed, de juf vond dat ze het erg goed deed, zeker gezien ze weinig tot geen engels spreekt. De kinderen in de klas zijn allemaal enthousiast als Luna woordjes in het engels zegt. Ze gaat dit ook steeds meer doen. Erg knap vinden wij. Alleen het huiswerk vind ze niet altijd leuk, zou ik ook niet leuk vinden!
Luna heeft afgelopen maandag een kerst uitvoering gehad op school, ze hebben liedjes gezongen en gedanst. Erg leuk en Luna doet dan al goed mee, ze vind dat ook echt leuk. In januari gaat ze beginnen met balletles, ze heeft er nu al zin in staat regelmatig voor te doen hoe dat dan moet!
Deze week komt ook ons laatste familie lid aan en zijn we weer helemaal compleet. Morgen (donderdag) wordt Picasso gebracht. Vanmiddag ga ik dus met de kinderen nog even een paar speeltjes en een voerbak voor hem kopen. Mogen ze allemaal iets uitzoeken voor Picasso. Ik ben benieuwd hoe het met hem gaat Hij zal in ieder geval blij zijn dat hij weer naar buiten mag. Hij heeft nu ruim drie weken alleen maar binnen gezeten, arme hond.
Nu ga ik even opruimen en dan is Luna al weer thuis uit school en zo is de dag al weer een heel eind om.
tot een volgende keer.
12 December 2007 - 10:52
Opa En Oma Kip:
Tico wat sta je toch knap op de foto!!!! Je zou er bang van worden. Ravi wat ben je een grote vent aan het worden. Ga allemaal zo door, wij denken aan jullie,
veel liefs uit Lage mierde
groetjes opa, oma en tante marleen