Weer in Nederland - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi Bergman - WaarBenJij.nu Weer in Nederland - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi Bergman - WaarBenJij.nu

Weer in Nederland

Door: Hanneke

Blijf op de hoogte en volg Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi

11 Maart 2010 | Nederland, Eindhoven

Na 2 dagen in Taipei nemen we afscheid van Taiwan en gaan we op reis naar onze volgende bestemming. Een vreemd gevoel overkomt ons als we Taiwan verlaten, We verlaten ons huis wetende dat de kans erg klein is dat we nog ooit terugkomen. Dat is toch heel erg anders als toen we Nederland verlieten...... we wisten toen dat we nog terug zouden komen.
We kijken uit naar het zien van vrienden en familie, we zien op tegen alle geregel wat weer zal komen.
Nederland moet weer thuis worden en dat zal ook wel weer even tijd nodig hebben. De komende weken zullen in het teken staan van weerzien, maar ook regelen dat alles weer gaat lopen en dat we snel weer kunnen zeggen we gaan naar huis......
Nu ia thuis nog een vaag begrip, niet meer in Taiwan aan de andere kant van de wereld, maar ook nog niet hier op onze hotelkamer in Eindhoven.

Morgen begint Theo weer met zijn werk en volgende week de kinderen weer naar school, en zullen we ook snel ons ritme weer krijgen en ons 'nieuwe' oude leven weer oppakken.

Want duidelijk is dat we na een hele mooie periode in Taipei nu weer aan het begin staan van een nieuw hoofstuk van ons leven.

• 11 Maart 2010 - 00:43

Josine & Steven:

Succes & veel plezier!
    Laat even je adres weten, dan stuur ik de Informosa.
    Groetjes, Josine.

• 11 Maart 2010 - 07:51

Familie Krijnen:

Welkom terug in Nederland. Hopelijk kunnen jullie je draai snel weer vinden en volop genieten van al het moois dat er hier is. Groetjes van Mark, Dorine, Truke, Petri, Janne en Maike Krijnen

• 11 Maart 2010 - 09:09

Diny En Hans:

Welkom terug in je toch vertrouwde stad en straat. Hopelijk vinden jullie gauw weer de weg om alles naar jullie zin te maken en anders steek eens over voor een gezellig kopje koffie of thee. WELKOM WEER

• 11 Maart 2010 - 14:03

Reiner En Birgit:

Succes met alles, vooral met alle regeldingen, en maak een goeie start! Ik heb wat foto's gekeken van jullie reis. Leuk hoor.

• 11 Maart 2010 - 19:18

Petra:

Hoi,

goh wat is het snel gegaan, heb vol bewondering steeds de mail gelezen.
    Misschien weet je niet wie ik ben maar van het babypeuter zwemmen,
    Welkom terug en veel geluk weer in Nederland en misschien zien we elkaar weer eens bij de Ouverture,

gr Petra

• 14 Maart 2010 - 11:18

Jacqueline:

Lieve vrienden,
    jullie woorden zouden de onze kunnen zijn. Het is vreemd "thuis" te komen, want waar is dat nu? Succes en sterkte met alles! Wij zijn (weer) dichtbij, en zien jullie graag weer.
    Groetjes van familie Van Tricht

• 16 Maart 2010 - 03:12

Ralph&Paula:

Veel plezier in NL en we zien jullie weer even in april.
    Groetjes, Ralph en Paula

Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi

Welkom en leef mee met onze 'avonturen' in het verre Taiwan. Zoals jullie weten wonen we in Taipei vanaf 15 oktober 2007. Wij zijn Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi Bergman. Theo gaat er werken voor ASML en ik (Hanneke) zal vooral thuis voor de kinderen (Luna 17-04-03, Tico 14-01-06 en Ravi 20-08-07) zorgen en proberen om een beetje van de Brabantse gezelligheid naar Taipei te brengen. Voor ons een flinke stap om te verhuizen voor de thuisblijvers misschien nog wel groter. Op deze manier kunnen jullie allemaal meegenieten van ons 'avontuur'