Zomaar een gesprek met Luna (5 jaar)
Door: Hanneke
Blijf op de hoogte en volg Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi
10 Oktober 2008 | Taiwan, Taipei
Op zich geen probleem, beetje druk, maar verder alles in orde, je doet je ding, drinkt iets (met iets erbij) rekent af en vertrekt eigenlijk veel te laat weer richting huis om te koken, eten en de kids in bed te stoppen.
Dan komt de volgende vraag van Luna:" mam, waar moet mijn baby eigenlijk zitten in de auto????" Ik heb zoiets geantwoord als je zult dan wel een eigen auto hebben met de volgende reactie: " Dan neem ik maar geen baby want die past dan niet meer in de auto en ik wil wel bij jou blijven!" Toch leuk om te horen, ik ben in ieder geval weer helemaal op de hoogte van de toekomst plannen van onze dochter. Ze blijft bij mij, als ze dan zo groot is als ik dan kan ze mijn kleren dragen, en als ze gaat werken kan de haar eigen kleren kopen. Volgens Luna zou het het makkkelijkst zijn als we even groot werden, geen problemen. Ze gaat hetzelfde werken als papa want dan ziet ze papa elke dag en dus vaker. dan kan ze langs hem zitten en zo samen werken. Wat ze daar doen weet ze verder niet maar dat is niet echt heel erg belangrijk. Het enige minpunt is dat ze dan niet echt altijd bij mij kan zijn! Dat ik melde dat ze dat over een aantal jaren vast niet meer wou.... was toch echt niet waar!
ik denk niet dat we erg lang hoeven wachten of deze plannen verdwijnen weer, maar het is toch wel leuk om te horen. Zolang de kinderen nog graag bij ons blijven en met ons mee gaan genieten wij daar maar heel erg van, er zal vast nog eens een tijd komen dat dat anders gaat zijn, hopelijk van niet en zowel duurt dat nog heel erg lang.
15 Oktober 2008 - 10:55
Lianne:
Dag luitjes,
leuk om te lezen wat Luna later gaat doen. Voor dat je het weet kan Theo met alle drie de kids naar het werk. Wel gezellig. Misschien is parttime werken een idee Luna, dan kun je en bij pappa en bij mamma blijven.
Heel veel liefs
Lianne en Pascal -
27 November 2008 - 08:09
Fam. Van Hout:
Hallo allemaal,
fijn te lezen dat het jullie allemaal goed gaat! BBQ-en terwijl het hier sneeuwde! Super!
Hier gaat het ook goed. De kinderen in de ban van Sint en verder ook gewoon de dagelijkse beslommeringen.
Heel veel groetjes voor jullie allemaal van Willem, Boris, Harm en Esther