Sinterklaas in Taipei
Door: Hanneke
Blijf op de hoogte en volg Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi
10 December 2008 | Taiwan, Taipei
Zelfs Tico vond het wel erg leuk, en bedankte sint voor de mooie auto! Luna had natuurlijk weer een mooie tekening voor Sint gemaakt. Ravi was eigenlijk alleen erg geïnteresseerd in de pepernoten want die lust het kleine mannetje wel! Na het bezoek van Sint, zijn we een hapje gaan eten. MMMM lekker frietjes, maar door alle pepernoten bleven de frietjes liggen en werd er alleen gespeeld. Dan maar naar huis en wat blijkt, een grote bende thuis, stoelen op de grond en een heleboel cadeautjes.....is sint of zwarte piet ook nog thuis geweest.
Geduld blijkt dan nog erg moeilijk als je bijna 3, bijna6 en net 1 bent. De cadeautjes zijn ook in een mum van de tijd uitgepakt. Dat papa en mama cadeautjes om de beurt uit willen pakken, dat is toch niet leuk! Kijk maar naar de foto's dan zie je hoe het er even later thuis uitzag!!
Helemaal niet erg, de kinderen hebben genoten van een leuke middag en avond, en wij ook!
13 December 2008 - 07:55
Diny:
Hallo allemaal ,lang niets van ons gelezen.Maar alles is oke.Alleen hebben we onze Mitzy(hond) niet meer ,wehebben haar 14-11 in moeten laten slapen.Ze is 13 1/2 jaar geworden. Maar er komt een vrienje weer aan voor Picasso.Toch weer een beagle. groetjes en fijne feestdagen en tot er een nieuw bericht komt. Diny en Hans -
26 Januari 2009 - 20:21
Tante Marleen:
Is ook de kerstman geweest???!!!!
groet marleen