Alleen op vakantie
Door: Hanneke
Blijf op de hoogte en volg Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi
26 Oktober 2009 | Taiwan, Taipei
Genieten is het wel van het strand, het zwembad met uitzicht op de zee en voor de liefhebbers een cocktail erbij...
Afgeliopen vijdag vrtrokken we samen met Theo naar Tainan voor de Tainan Holland dagen aldaar. Op zaterdag even daar rondgekeken en bekeken voor we weer verder reden naar het zuiden met als bestemming Kenting.
Helaas moest Theo gisteren weer terug naar huis om te gaan werken. Nu zit ik hier dus met de kinderen, die genieten van zon, strand en zee. Morgen gaan we naar het aquarium kijken en proberen er een leuke dag van te maken. Helaas is dan deze korte vakantie alweer bijna voorbij en rijden we op woensdag weer naar huis. Dan hebben we nog een paar dagen thuis voor school weer begint. Op vrijdag hebben we alweer de eerste dingen op het programma staan. Het is Halloween bij Ravi op school.
Voor nu ga ik even een koffie halen, de kinderen slapen.
groetjes
27 Oktober 2009 - 18:30
Diny En Hans:
Hallo allemaal , ik lees wel dat jullie heerlijk genieten. Even een berichtje van persoonlijke aard, Hans moet in december geopereerd worden, hij krijgt een nieuwe heup.En Coen meld dat het de moeite waard is om nog Borneo/ Malysie te bezoeken.Hij komt woensdag 28-10 weer terug heeft na Borneo en Maleisie nog een weekje Djakarta eraan geplakt.Groetjes van Gustave Flaubert num 10 -
27 Oktober 2009 - 18:31
Opa Kip En Marleen:
Hallo, Wat een straf klinkt deze vakantie!!!! Er zijn ergere dingen in de wereld te bedenken, geniet er maar lekker van.
Heel veel succes met jullie terugreis, groetjes opa kip en marleen -
28 Oktober 2009 - 19:35
Lianne:
Klinkt erg leuk, zo'n mini vakantie. Geniet nog lekker van de laatste dagen vakantie. Tot skypes.
Lieve groeten,
Pascal, Lianne en Vik