Alleen op vakantie - Reisverslag uit Taipei, Taiwan van Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi Bergman - WaarBenJij.nu Alleen op vakantie - Reisverslag uit Taipei, Taiwan van Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi Bergman - WaarBenJij.nu

Alleen op vakantie

Door: Hanneke

Blijf op de hoogte en volg Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi

26 Oktober 2009 | Taiwan, Taipei

Het is hier herfstvkantie, (mid-term-break) zoals dat dan mooi heet. Maar wat doe je met een weekje vakantie als het weer nog wel erg mooi is. Natuurlijk je gaat naar de enige strandlocatie die Taiwan rijk is! Met het gevolg dat we hier in Kenting, helemaal in het zuiden, zitten op een resort direct aan het strand. Er zijn vervelendere dingen zullen we maar zeggen.
Genieten is het wel van het strand, het zwembad met uitzicht op de zee en voor de liefhebbers een cocktail erbij...
Afgeliopen vijdag vrtrokken we samen met Theo naar Tainan voor de Tainan Holland dagen aldaar. Op zaterdag even daar rondgekeken en bekeken voor we weer verder reden naar het zuiden met als bestemming Kenting.
Helaas moest Theo gisteren weer terug naar huis om te gaan werken. Nu zit ik hier dus met de kinderen, die genieten van zon, strand en zee. Morgen gaan we naar het aquarium kijken en proberen er een leuke dag van te maken. Helaas is dan deze korte vakantie alweer bijna voorbij en rijden we op woensdag weer naar huis. Dan hebben we nog een paar dagen thuis voor school weer begint. Op vrijdag hebben we alweer de eerste dingen op het programma staan. Het is Halloween bij Ravi op school.
Voor nu ga ik even een koffie halen, de kinderen slapen.

groetjes

• 27 Oktober 2009 - 18:30

Diny En Hans:

Hallo allemaal , ik lees wel dat jullie heerlijk genieten. Even een berichtje van persoonlijke aard, Hans moet in december geopereerd worden, hij krijgt een nieuwe heup.En Coen meld dat het de moeite waard is om nog Borneo/ Malysie te bezoeken.Hij komt woensdag 28-10 weer terug heeft na Borneo en Maleisie nog een weekje Djakarta eraan geplakt.Groetjes van Gustave Flaubert num 10

• 27 Oktober 2009 - 18:31

Opa Kip En Marleen:

Hallo, Wat een straf klinkt deze vakantie!!!! Er zijn ergere dingen in de wereld te bedenken, geniet er maar lekker van.
    Heel veel succes met jullie terugreis, groetjes opa kip en marleen

• 28 Oktober 2009 - 19:35

Lianne:

Klinkt erg leuk, zo'n mini vakantie. Geniet nog lekker van de laatste dagen vakantie. Tot skypes.
    Lieve groeten,
    Pascal, Lianne en Vik

Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi

Welkom en leef mee met onze 'avonturen' in het verre Taiwan. Zoals jullie weten wonen we in Taipei vanaf 15 oktober 2007. Wij zijn Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi Bergman. Theo gaat er werken voor ASML en ik (Hanneke) zal vooral thuis voor de kinderen (Luna 17-04-03, Tico 14-01-06 en Ravi 20-08-07) zorgen en proberen om een beetje van de Brabantse gezelligheid naar Taipei te brengen. Voor ons een flinke stap om te verhuizen voor de thuisblijvers misschien nog wel groter. Op deze manier kunnen jullie allemaal meegenieten van ons 'avontuur'