De verhuizing - Reisverslag uit Taipei, Taiwan van Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi Bergman - WaarBenJij.nu De verhuizing - Reisverslag uit Taipei, Taiwan van Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi Bergman - WaarBenJij.nu

De verhuizing

Door: Hanneke

Blijf op de hoogte en volg Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi

08 Februari 2010 | Taiwan, Taipei

De VERHUIZING

Eigenlijk valt er weinig over te vertellen.
Men komt binnen met 10 man en in geen tijd zit ik tussen de dozen! Binnen 2 uur kan ik al niets meer en ben ik het gehele overzicht alweer kwijt.
Dag 2 is gepland voor de laatste dingen inpakken en alles in de container laden.
Onze nieuwe eettafel word ook nog bezorgd en meteen weer ingepakt evenals de nieuwe speelgoedkast.
Om 4 uur in de middag gaat de deur van de container dicht, ruime twee keer zoveel als toen we heengingen, waar gaan we dat allemaal laten?

Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi

Welkom en leef mee met onze 'avonturen' in het verre Taiwan. Zoals jullie weten wonen we in Taipei vanaf 15 oktober 2007. Wij zijn Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi Bergman. Theo gaat er werken voor ASML en ik (Hanneke) zal vooral thuis voor de kinderen (Luna 17-04-03, Tico 14-01-06 en Ravi 20-08-07) zorgen en proberen om een beetje van de Brabantse gezelligheid naar Taipei te brengen. Voor ons een flinke stap om te verhuizen voor de thuisblijvers misschien nog wel groter. Op deze manier kunnen jullie allemaal meegenieten van ons 'avontuur'