Naar school
Door: Hanneke
Blijf op de hoogte en volg Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi
21 Mei 2008 | Taiwan, Taipei
Zijn eerste schooldag was goed verlopen, hij zei netjes dag mama en heeft prima gespeeld met de andere kindjes. Hij had maar 1 keer een ander kindje geduwd! Het is te hopen dat dat zo blijft, maar Tico kennende........... hij deed al wel alsof hij er al helemaal thuis was, al weet ik nooit of dat nu echt een compliment is! Voor we gingen stond hij al een tijd te wachten met zijn tas en schoenen in de hand, hij was dan ook erg teleurgesteld dat hij nog even moest wachten met het aandoen van zijn schoenen.Naar school dus net als Luna!
Hij is de laatste weken ook wel erg veel veranderd en hij begint echt al groot te worden. hij praat veel meer en komt ook echt af toe iets vertellen, hij heeft meer geduld en wordt veel minder snel boos. Iedereen blij. En dat door dagelijks een paar druppeltjes (bachbloesem)!
Bij al die veranderingen hoorde ook een nieuw kapsel bij en afgelopen zondag heeft hij dat gekregen. Een super stoer jongens kapsel en het staat hem geweldig. Ik zag er erg tegen op om met Tico naar de kapper te gaan, hij kan namelijk niet zo goed stil zitten. We zijn dan ook naar een speciale kinderkapper geweest en dat ging echt prima. Ze zijn duidelijk gewend aan kinderen die niet helemaal stil zitten en knippen onverstoorbaar verder. Alleen nu moeten we nog eens terug, Luna was nogal jaloers dat haar haren niet geknipt mochten worden. Ze vind het erg leuk om naar de kapper te gaan. Alleen daarom zou ze eigenlijk kort haar willen hebben.
Nu ga ik er een eind aan maken, vlug even douchen en heb net gesport (half uur op de loopband, pffff) en dan is Luna al weer thuis van school.
tot een volgende keer
21 Mei 2008 - 09:31
Angelique:
Geweldig, zie hem al helemaal staan. Stoer hoor!!
Ben zo blij om te horen dat het nu goed met hem gaat, ben er van overtuigd dat dat alleen nog maar beter gaat, zeker nu hij naar school gaat. Geef hem maar een dikke kus.
PS. als ik v.d week meer tijd heb schrijf ik je over het pinksterweekend en onze gezamelijke verjaardag, Er zijn foto's, die stuur ik je, heb je toch een beetje een idee hoe het was.
Tot gauw, dikke kus aan iedereen.
Angelique -
21 Mei 2008 - 17:34
Lianne En Pascal:
Wij zijn wel erg benieuwd naar dat nieuwe kapsel. Heb je al foto's?
Heel veel groeten aan iedereen en tot skypes. -
21 Mei 2008 - 19:51
Tante Marleen:
Hallo allemaal,
Wat stoer dat Tico net als zijn grote zus Luna naar school gaat!!! Geweldig om te lezen en natuurlijk heel erg benieuwd naar zijn nieuwe uitstraling, maar dat gaan we hopelijk heel binnenkort weer bewonderen.
Heel veel groeten aan iederen en alvast een fijne verjaardag zusje!
groet marleen -
22 Mei 2008 - 17:13
Opa En Oma Kip:
Wat zijn wij trots op zo'n super trots kleinkind, maar Tico, waar zijn je krullen???!!!!!
van opa en oma voor iedereen een hele dikke kus en snel tot ziens,
groetjes opa en oma kip