Aan de andere kant van de wereld - Reisverslag uit Taipei, Taiwan van Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi Bergman - WaarBenJij.nu Aan de andere kant van de wereld - Reisverslag uit Taipei, Taiwan van Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi Bergman - WaarBenJij.nu

Aan de andere kant van de wereld

Door: Hanneke

Blijf op de hoogte en volg Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi

22 Februari 2008 | Taiwan, Taipei

Tja, dan krijg je opeens echt slecht nieuws te verwerken, dan is Taipei inneens ontzettend ver weg. Door alle moderne communicatie middelen lijkt het soms helemaal niet ver.... en hebben we vaker contact met het thuisfront dan toen we nog in Eindhoven woonden. We skypen en mailen heel wat af. Zelfs af en toe maken we gebruik van de 'gewone post'. Een brief of een kaartje is toch ook leuk, zelfs pakketjes gaan op en neer. Maar er zijn momenten dat je alleen maar in Nederland wilt zijn en niet aan de andere kant van de wereld.
Maar een knuffel geven dat wordt erg moeilijk, soms zo belangrijk in moeilijk tijden. Fijn dat er dan wel weer mogelijkheden zijn om 'even' met het vliegtuig op en neer te gaan! Al is dat natuurlijk niet even, maar wel snel geregeld!
De keus is dan ook snel gemaakt, Theo op weg naar Eindhoven om vrienden te steunen in bijzonder moeilijke tijden, ik thuis blijven bij de kinderen al had ik graag meegegaan.
Gelukkig krijg ik dan ook hier van alle kanten steun en hulp als het nodig mocht zijn.
En dan skypen we samen maar en houden elkaar op die manier op de hoogte, wat moet je anders?

• 23 Februari 2008 - 17:26

Diny En Hans:

hoi Hanneke, Theo en kids, wens je veel sterkte.

• 24 Februari 2008 - 18:47

Eric:

He die Hanneke en kids en ondertussen ook theo die al weer terug is.
    Was wel even schrikken toen theo hier ineens voor de deur stond.

Langs deze weg wil ik jullie ook een beetje steunen.

Groetjes en een knuffel.

Eric

• 24 Februari 2008 - 22:55

Pap En Mam.:

Hallo Hanneke en de kids.
    We hebben Theo vandaag naar Schiphol gebracht. Op het platform hebben we gewacht en Theo de lucht in zien gaan.
    Het was een heel vliegtuig.
    Nu zal hij wel zo weer bij jullie zijn.
    Nog veel sterkte.
    Groetjes Pap en Mam,

Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi

Welkom en leef mee met onze 'avonturen' in het verre Taiwan. Zoals jullie weten wonen we in Taipei vanaf 15 oktober 2007. Wij zijn Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi Bergman. Theo gaat er werken voor ASML en ik (Hanneke) zal vooral thuis voor de kinderen (Luna 17-04-03, Tico 14-01-06 en Ravi 20-08-07) zorgen en proberen om een beetje van de Brabantse gezelligheid naar Taipei te brengen. Voor ons een flinke stap om te verhuizen voor de thuisblijvers misschien nog wel groter. Op deze manier kunnen jullie allemaal meegenieten van ons 'avontuur'