Druk druk druk
Door: Hanneke
Blijf op de hoogte en volg Theo, Hanneke, Luna, Tico en Ravi
07 Maart 2008 | Taiwan, Taipei
Het fijnste is dat ik me er ook nog goed bij voel. Soms is het een beetje een gekkenhuis, maar wel gezellig. Nu heb ik 2 weken geleden mijn geplande tapas avond gehad en het was gezellig al zeg ik het zelf. We hebben met zijn alle heerlijk gekookt en niet onbelangrijk gegeten. Jammer genoeg heeft Theo het niet kunnen bijwonen, en kunnen helpen! De week erna was een korte week en heb ik niet hoeven 'werken', helaas was dat maar goed ook omdat ik een paar dagen niet fit geweest ben. Gelukkig niets wat niet over gaat, alleen erg onhandig.
Vorige week zaterdag zijn Luna en ik samen op pad geweest met als doel, stof kopen voor een Pardijntje jurk, welke ik beloofd had om te maken voor de carnaval. Vandaag dus!
Het was carnaval op school van Luna. Iedereen mocht verkleed naar school en er was een parade. Ik mocht ook verkleed komen helpen! Nou had ik natuurlijk mijn carnavals pak niet hier. Vast nog ergens in Nederland op de zolder. Ik had ook niet gedacht dat ik het hier nodig zou hebben.
Maar de Pardijntje jurk van Luna was in ieder geval mooi geworden. Het heeft wel wat tijd gekost, ach ik heb verder toch niets te doen! Nu had ik afgelopen week ook nog de maandelijkse koffie-ochtend van de VNT hier thuis. Jawel koffie drinken dus, maar als gastvrouw heb ik toch gezorgd voor iets lekkers bij de koffie; appelflappen en cake. Natuurlijk hoort er ook een lunch bij, maar wat maak je voor ongeveer 20 mensen?
Dat was dus een avondje worstenbroodjes bakken, een brocolli-zalm quiche maken. Tussendoor ook een pastasalade en een krentenbrood in de broodbakmachine, verder niets!
Het was een drukke week, maar zoals ik al zei erg gezellig. Luna zag er mooi uit, de koffie-ochtend was erg druk en gezellig wat willen we nog meer. Meer van dit soort weken? Nu even niet! Druk is leuk, maar niet voor altijd. Volgende week is ook weer druk, maar dan vooral met op en neer naar school voor Luna. Volgende week is het generale en de balletuitvoering. We leven hier maar met een agenda van 1 week, veel verder plannen we vaak niet vooruit, bahalve dan onze trip naar Nederland. Het begint al weer op te schieten over 2 weken vertrekken we, en hebben dan weer een lange reis voor de boeg. Gezellig om weer 'live' bij te kletsen en een bakkie te doen.
Tot dan......
07 Maart 2008 - 22:29
Tante Marleen:
Hallo allemaal daar!
Luna, je bent net zo mooi als pardijntje, je lijkt wel een fotomodel!! Super leuk om te zien en te lezen dat jullie het druk maar vooral ook goed naar de zin hebben. En reken maar, ook wij tellen af naar het moment dat we jullie weer op schiphol op komen halen!
Snel tot ziens en heel veel dikke knuffels,
liefs tante marleen -
07 Maart 2008 - 23:14
Opa En Oma:
Luna..., wat heeft mama een mooie jurk gemaakt prachtig. Heeft papa weer een kalender gemaakt waneer jullie met vacantie komen?
Wij strepen de dagen ook af.
Jullie kunnen vast heel veel vertellen
Groetjes.